Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mojito

Binnen een kwalitatief sterk haflinger bestand zoals we de laatste jaren in de Benelux kennen is het als dekhengst niet altijd even makkelijk om je van de rest te onderscheiden en de spotlights op jou gericht te krijgen.

Mojito weet daar echter wel raad mee en imponeert vriend en vijand met een aantal opmerkelijke kwaliteiten die we erg graag zien bij een toekomstgericht en moderne haflinger.

Hij heeft een gouden karakter, dat opvalt met zijn bijzondere werklust en met een heel evenwichtige en uitgebalanceerde instelling. Zowel onder het zadel als aangespannen is deze hengst optimaal inzetbaar en bewaart hij altijd het overzicht en de ''cool''

Zijn ras typische weelderige bos manen en staart en zijn mooie stokmaat, te samen met ruime bewegingen maken het plaatje compleet.

Ook voor de zo belangrijke bloedspreiding binnen de haflinger fokkerij ben je bij Mojito aan het juiste adres. Zijn voorouders die voornamelijk uit de N- en M- lijn stammen, zijn steevast leveranciers van goed bewegende paarden en passen vooral heel erg goed op het overgrote deel van het merrie bestand in onze omgeving.

De eerste veulens van Mojito lijken veelbelovend en we durven u dan ook onze Mojito ten zeerste aan te bevelen. Met zijn uitzonderlijke spermakwaliteit staat hij bovendien garant voor een vlot succes bij het drachtig krijgen.

Mojito dekt enkel natuurlijk.

Dekkosten € 285,- Excl. 9% BTW 

Afdrachtkosten €35,-

Stalling kosten €8,- met veulen €12,-Graag meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0614610072

[email protected]

Ook te volgen op instagram via onderstaande knop:

@Haflingerhengst_Mojito